Tuinverblijven​

Tuinverblijven; volop genieten van elk seizoen 

In onderstaand overzicht treft u alle Tuinverblijven van Woodvision. De tuinverblijven zijn leverbaar in diverse modellen en betreffen “alles-met-een-dak”. Zo kunt u kiezen voor een Comfort verblijven, doe-het-zelf verblijven, paviljoen of prieel. Kiest u voor een eenvoudig model of juist geavanceerd.  Woodvision is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren, zadeldaken, paviljoens en prielen.

Het assortiment tuinverblijven van Woodvision in douglashout is erg veelzijdig en omvat diverse typen overkappingen, zoals buitenverblijven, kapschuren en zadeldaken. U kunt vervolgens kiezen uit diverse productlijnen Comfort en Doe-het-zelf verblijven.

Het Comfort model is te zien als instapmodel; een luxe uitvoering voor een aantrekkelijke prijs. De Doe-het-zelf-lijn (DHZ) is in 2018 nieuw toegevoegd aan het assortiment. Deze nieuwe (gunstige geprijsde) lijn maakt het voor echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken.  De buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal afmetingen en zijn erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden.

Dropship
Commissie