Tuinverblijven​

Tuinverblijven; volop genieten van elk seizoen 

Wilt u het maximale uit uw tuin halen? Met een tuinverblijf van Woodvision geniet u het hele jaar door van het buitenleven! Ons assortiment is erg veelzijdig en omvat verschillende soorten buitenverblijven, kapschuren, veranda’s en tuinhuizen. Zo is er voor iedereen een geschikt verblijf te vinden. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke!

Het assortiment tuinverblijven van Woodvision in douglashout is erg veelzijdig en omvat diverse buitenverblijven, kapschuren, veranda’s en tuinhuizen. U kunt vervolgens kiezen uit diverse productlijnen; comfort en doe-het-zelf.

Het comfort model is te zien als instapmodel; een luxe uitvoering voor een aantrekkelijke prijs. De doe-het-zelf-lijn (DHZ) maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf of kapschuur te maken. De buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en zijn erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden.

Dropship
Commissie