Doorzoek het assortiment

Mededelingen
Hardhout extra artikelen

Omdat wij nu al vroeg in het seizoen constateren dat de vraag naar hardhout onverminderd hoog is hebben wij niet regulier assortiment artikelen eenmalig ingekocht.

Lees meer

Omdat wij nu al vroeg in het seizoen constateren dat de vraag naar hardhout onverminderd hoog is hebben wij niet regulier assortiment artikelen eenmalig ingekocht.
Deze artikelen staan weliswaar niet in de brochure, maar zijn op dit moment wel op voorraad in Kampen. Het gaat om de volgende drie artikelen:

Azobe 14770 - Hardhouten piketten  2,5 x 2,5 x 40 cm  VE = 1500 stuks
Azobe 14256 - Hardhouten paal fijnbezaagd  7 x 7 x 275 cm  VE = 98 stuks
Azobe 14257 - Hardhouten paal fijnbezaagd  7 x 7 x 300 cm  VE = 98 stuks
Angelim Vermelho S00964 - Hardhouten paal fijnbezaagd  6 x 6 x 100 cm  VE = 96 stuks
Angelim Vermelho S00997 - Hardhouten paal fijnbezaagd  6 x 6 x 350 cm  VE = 96 stuks
Angelim Vermelho S00998 - Hardhouten paal fijnbezaagd  6 x 6 x 400 cm  VE = 96 stuks

Als u deze artikelen invult in de bestellijst, kunt u ze gewoon bestellen.

Hiervoor geldt: OP = OP!

Zoals bekend bieden we ons HARDHOUT constructiehout in 2 typen hardhout aan (Angelim Vermelho en Azobe), waardoor er in de meest voorkomende gevallen voldoende voorraad is.
Eveneens bekend geldt voor HARDHOUT constructiehout dat er bij voorkeur een combinatie van korte(re) en lange lengtes afgenomen dient te worden.

Woodvision Informatiemap 2019

Om u als klant te informeren geven we aan het begin van het jaar altijd de informatiemap uit. Ook dit jaar zat dit boekje bij de eerste brochure die u van ons ontvangen heeft

Lees meer
Uw data-omgeving

Inmiddels kunt u in de dealershop via “mijn data” afbeeldingen van onze catalogi downloaden en ook zijn daar de online catalogi te vinden.Verder is het mogelijk een aanvraag te versturen om onze productdata te gebruiken voor online doeleinden. We nemen dan uw aanvraag binnen enkele werkdagen in behandeling.

Data

Download uw benodigde productinformatie en afbeeldingen.