Over ons

Over Woodvision

Woodvision B.V.  gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn. De passie voor hout is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag onze drijfveer. Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. We helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken.  Daarom ontwikkelen en produceren we het beste en mooiste tuinhout. Jaarlijks komen we met nieuwe producten en toepassingen, zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven. 
Met 85 werknemers wordt dagelijks gewerkt om met de merken Woodvision en Hillhout voor elke situatie en wens de juiste beleving te creëren. Hierin zijn we trendsettend en innovatief met een veelzijdige collectie van ca. 6500 tuinhoutproducten op een opslagterrein van 70.000 m2

Woodvision terrein

In West-Europa werkt Woodvision B.V. samen met een uitgebreid dealernetwerk om u van het beste en mooiste tuinhout te voorzien. Via de dealerlocator vindt u de dichtsbijzijnde dealer bij u in de buurt.

  • Passie voor hout
  • Trendsetter
  • Hoge kwaliteit
  • Veelzijdig assortiment tuinhoutproducten
  • Gecertificeerd
Dropship
Commissie