Hillfence

Hillfence metalen hekken en poorten

Met onze Hillfence metalen hekken en poorten creëert u een sterke en elegante omheining voor uw tuin.

Verkrijgbaar in de afmetingen 250×103 en 250×183 cm. De staafmatten hebben een draaddikte van 6/5/6, een maas van 5×20 cm. Ze zijn verzinkt en zwart gecoat (RAL9005).

Onze dubbele staafmatten hebben een moderne en strakke uitstraling en zijn perfect te gebruiken als afbakening van tuinen of erfgrenzen. Door er klimplanten tegenaan te laten groeien of door gebruik te maken van privacystroken zal het ook nog eens veel privacy geven. De staafmatten zijn verzinkt en zwart gecoat en zijn daarmee beschermd tegen diverse weersinvloeden.

De dubbele staafmatten zijn met hun 250 cm breedte een stuk breder dan gebruikelijk. Hierdoor heeft u minder palen nodig, waardoor u uiteindelijk voordeliger uitkomt.

Te gebruiken in combinatie met Hillfence palen, hoekpalen, enkele poort of dubbele poort.

Premium poorten

De Hillfence metalen poorten zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes en u kunt kiezen tussen een enkele en een dubbele variant:

Nu inclusief slot, palen en bevestigingsmateriaal!

Liever wat meer privacy? Maak dan gebruik van privacystroken op rol en de bevestigingsclips. U kunt de privacystroken naar wens bevestigen, waardoor u een uniek ontwerp kunt creëren. De privacystroken gaan lang mee, zijn waterbestendig, UV-gestabiliseerd én kunnen ook dienen ook als windbreker. Zorg met de bevestigingsclips voor een uitstekende houvast van de stroken aan het hekwerk. De clips zijn erg gemakkelijk te bevestigen, u heeft hiervoor geen lijm of gereedschap nodig.

Dropship
Commissie