woodvision tuinverblijven

Woodvision buitenverblijven

Het assortiment tuinverblijven van Woodvision is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren, veranda’s en tuinhuizen.

Types tuinverblijven

Douglasvision Modern

Met het Douglasvision buitenverblijf Modern als basis kunt u echt alle kanten op! Van een overkapping met of zonder wanden tot een tuinhuis met deur. Een heerlijke buitenruimte creëren? Pas dan onze glazen schuifwanden Deluxe toe.

Douglasvision Comfort Compleet

Comfort buitenverblijven zijn al jarenlang gewild vanwege een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze comfortabel geprijsde instapmodellen zijn beschikbaar in zowel platdak als kapschuren.

Douglasvision doe-het-zelf

Deze gunstig geprijsde lijn maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf of kapschuur te maken.

Topvision tuinhuis vuren

Topvision tuinhuizen brengen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern tuinhuis naadloos gecombineerd met de robuuste materialen van een blokhut. Verkrijgbaar in veel verschillende modellen, formaten en in zowel douglas- als vurenhout.

Vind een dealer bij u in de buurt

Dropship
Commissie