Tuinverblijven​

Tuinverblijven; volop genieten van elk seizoen 

In onderstaand overzicht treft u alle Tuinverblijven van Woodvision. De tuinverblijven zijn leverbaar in diverse modellen en betreffen “alles-met-een-dak”. Zo kunt u kiezen voor een overkapping, carport, tuinhuis, blokhut, veranda, paviljoen of prieel. Kiest u voor een eenvoudig model of juist geavanceerd.  Er zijn veel mogelijkheden om uw buitenverblijf naar eigen wens te kunnen indelen, zodat u volop kunt genieten van elk seizoen.

Het assortiment tuinverblijven van Woodvision in douglashout is erg veelzijdig en omvat diverse typen overkappingen, zoals buitenverblijven, kapschuren en zadeldaken. U kunt vervolgens kiezen uit diverse productlijnen Comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige per type verblijf.

Het Comfort model is te zien als instapmodel; een luxe uitvoering voor een aantrekkelijke prijs. De Doe-het-zelf-lijn (DHZ) is in 2018 nieuw toegevoegd aan het assortiment. Deze nieuwe (gunstige geprijsde) lijn maakt het voor echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken. De meest veelzijdige productlijn betreft de Modulair lijn. De buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal afmetingen en zijn erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden.

Dé top van het assortiment heeft u met de Prestige in handen. Dit zijn robuuste en kwalitatief hoogstaande uitvoeringen; zo worden bijvoorbeeld robuuste duplo verlijmde staanders en ringbalken toegepast van 14×14 cm. De Prestigelijn is in te delen naar eigen wens en behoefte met behulp van grote diversiteit aan wanden.