TUINHUIZEN & BLOKHUTTEN

Crème de la crème

In onze Topvision-lijn komen traditie en ontwikkeling samen, ofwel de uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut. Topvision blokhutten worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout en standaard geleverd met EPDM-rubberfolie en houten daktrimmen.

De Topvision blokhutten worden voorzien van 12 x 12 cm staanders duplo verlijmd, zware gordingen/ringbalken met stevige schoren. De wanden zijn 28 mm dik. Impregneren in groen of bruin is mogelijk. De deuren hebben geen dorpel. zodat de instap gemakkelijk is voor bijvoorbeeld fiets, kruiwagen en grasmaaier.

 De Douglasvision blokhutten met brede blokhutprofielen zijn verkrijgbaar in twee types: een zadeldak en een lessenaarsdak.

Lekker loungen 
of overdekt spelen


Onder de luifel van het topvision tuinhuis is het heerlijk genieten in eigen tuin. Gemaakt van duurzaam douglashout, daar gaat u jaren en jaren plezier aan beleven. 

De Douglas Topvision tuinhuizen zijn verkrijgbaar in twee varianten; de Raaf (enkele deur 4-ruits en raam) en de Roek (dubbele deur 4-ruits). Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met een luifel van 3, 4, 5 of 6 meter breedte.

Vind een dealer

Bij u in de buurt