Wij zijn op zoek naar een
HR-adviseur

Wie is Woodvision?

Woodvision is een toonaangevende houtgroothandel en gevestigd in Kampen en Someren. Sinds 2014 maken wij onderdeel uit van de Outdoor Live Group. Woodvision doet het financieel goed en groeit nog steeds. . Onze naam zegt het al; wij hebben een duidelijke visie op hout die uiteraard duurzaam wordt ingevuld.  Met 85 collega’s (in het seizoen 125) wordt dagelijks hard gewerkt om de enorme vraag het hoofd te bieden. Wij ontwikkelen, produceren, dompelen en impregneren een kwalitatief hoogwaardige collectie van ongeveer 6500 tuinhoutproducten.

In verband met aanhoudende groei en verdere professionalisering van het  merk Woodvision, is er bij ons in Kampen een vacature ontstaan voor een:

HR-adviseur 

(32 uur mogelijk)

Als ervaren HR-Adviseur krijg je in deze nieuwe functie veel vrijheid om de afdeling tactisch en operationeel in te richten en ben je de sparringpartner voor de HR-Manager. Je komt niet in een gespreid bedje en er is veel ruimte om te pionieren. Samen bepalen jullie het beleid van de afdeling. Jij weet uiteraard heel goed welke processen en procedures moeten worden ingericht. Die gaan we hier dan ook niet benoemen. Woodvision is een seizoenbedrijf waar van maart tot en met september een piek ligt in de werkzaamheden. Zeg nou zelf: die elementen maken deze baan heel uitdagend! Een gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit:

Je start de dag op kantoor met een bak koffie. Praat bij met collega’s en schiet nog even de salesmanager aan, omdat gisteren iemand van zijn team voor de tweede keer in twee weken ziek is. Het vermoeden is dat er privé iets speelt, maar wat is totaal niet duidelijk. De manager komt vanmiddag dit met jou bespreken. En passant hoor je nog van hem dat wederom de beschikbaarheid van hout flink is afgenomen. Een ontwikkeling waar jullie nog jaren mee te maken zullen hebben.

Dan is het tijd om samen met Marlie te bepalen wat de prioriteiten zijn voor vandaag en morgen. Die afstemming is nodig, omdat het morgen woensdag is. Woensdagmiddag is je collega altijd vrij en heb jij – uitzonderingen daargelaten – tijd om verder te gaan met de check van processen en procedures. Die heb jij een jaar geleden opgezet toen je net was begonnen bij Woodvision. Er is vanmiddag een teamoverleg bij de productieafdeling waar jullie bij aanwezig zullen zijn. Dit in verband met discussies over de betrouwbaarheid van de tijdregistratie. Het verslag van de check van het systeem ligt klaar en zal vanmiddag door Marlie worden gepresenteerd, omdat zij bij die collega’s beter in de groep ligt. Helaas is er gisteren een opzegging geweest van één van jullie allerbeste heftruckchauffeurs. Marlie zal dan ook direct de vervanging van de heftruckchauffeur met de teamleider bespreken.

Gelukkig heb jij vorig jaar ook de invoering van de exitgesprekken verzorgd. Daar hebben jullie inmiddels al de vruchten van geplukt. Het verloop is ten opzichte van vorig jaar met 10% gedaald. Dat is een mooie verdienste. De volgende stap is om de verantwoordelijke managers en teamleiders te complimenteren met dit succes. Jij doet dat middels de maandelijkse nieuwsbrief voor leidinggevenden die over twee weken gepland staat. Het laatste uur van de ochtend praat je collega je bij over de succesvolle presentatie die zij gisteren heeft gegeven in het MT. Dat ging over de strategie die zij voor de komende jaren voor ogen heeft voor de afdeling en waarin er een groot compliment was voor de steile ontwikkelingscurve die jullie als afdeling hebben doorgemaakt.

In de middag pak jij als eerste de onboarding van uitzendkrachten op. Over een maand gaan die dagelijks in ploegendienst weer op het terrein aan de slag. Vanmiddag leg je de laatste hand aan de instructievideo. Dat is een nieuwe tool die jij hebt ontworpen en die iedereen moet hebben gezien voordat je op het terrein mag werken. Het onderdeel BHV en veiligheid voeg je vanmiddag als laatste toe en dan gaat het met een uitgebreide instructie naar het uitzendbureau. Jij bewaakt net als vorig jaar dat zij hun afspraken nakomen.

Om 1600 uur heb je de afspraak staan met de salesmanager . De betreffende collega is een gewaardeerde verkoper die al jaren goede relaties onderhoudt met dealers en bijna nog nooit ziek is geweest. Collega’s die hem privé ook goed kennen, weten dat hij jaren geleden een keer overspannen is geweest. Afspraak is om hierover met hem in gesprek te gaan, zodra hij weer op het werk is. Jij zet het in zijn dossier en meldt het vanuit goed werkgeverschap ook alvast bij de arbodienst.

Je werkt je mailbox bij en daarna ga je met een tevreden gevoel naar huis. Er is weer een boel gebeurd en je hebt veel werk verzet. Gelukkig hebben we ook vandaag weer een hoop lol gehad met elkaar. Nu al zin om morgen weer aan het werk te gaan.

Herken jij jezelf in deze veelomvattende functie, waarin passie voor HR jouw tweede natuur is? Dan word jij misschien wel de nieuwe collega van Marlie!

Wat vragen we dan van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie heb jij:

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau richting bijvoorbeeld Human Resource Management
 • Kennis van het hele HR-proces
 • Kennis van HR-trends en ontwikkelingen
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving
 • Goede kennis van MS Office
 • Affiniteit met een productieomgeving
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract van 32 uur is bespreekbaar
 • Op kantoor heb je de geur van vers hout om je heen. Een geweldige beleving
 • Laptop en telefoon worden door Woodvision verstrekt. Je werkplek is goed ingericht
 • Zoals bij elke moderne werkgever is het bij ons ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.
 • Een baan met een goed salaris en een contract voor een jaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioen, 24 vakantiedagen en 6 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Werken in een gezellig team met veel gevoel voor humor en volop ruimte voor je eigen ontwikkeling en ambities

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR-Manager en is bereikbaar op 06 53 16 24 52. Echter, vanwege de kerstvakantie is zij beperkt bereikbaar, waarvoor alvast dank voor je begrip.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! Stuur dan je cv en motivatie. Wij pakken voor jou het sollicitatieproces voortvarend op als wij op 3 januari weer beginnen met werken. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel! Je kunt solliciteren via deze link

Sollicitaties graag, acquisitie niet!

Dropship
Commissie