douglasvision tuinverblijven

Douglasvision tuinverblijven

Het assortiment tuinverblijven van Woodvision is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren, zadeldaken, paviljoens en priëlen.

Type tuinverblijven

Douglasvision Comfort

Comfort buitenverblijven zijn al jarenlang gewild vanwege een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze comfortabel geprijsde instapmodellen zijn beschikbaar in zowel platdak als kapschuren.

Douglasvision DHZ

Deze nieuwe gunstig geprijsde lijn maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken.

Paviljoens

Deze overkapping is gemaakt van Noord-Europees vuren, een houtsoort met weinig hars en speciaal geselecteerd voor de fijne vezelstructuur en de kleine kwasten.

De constructie van de overkapping is dan ook van goede kwaliteit en kan geleverd worden in onbehandelde of geïmpregneerde staat.

 

Priëlen

De Prieel vierkant geeft als overkapping een goede bescherming tegen de zon. Het prieel heeft 4 staanders. Het dak is voorzien van groene singles en de nok is afgewerkt met zwarte afdekkap.

Vind een dealer bij u in de buurt

Dropship
Commissie