Douglasvision overkappingen lijn

Douglasvision overkappingen lijn

Het assortiment overkappingen van Woodvision in douglashout is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren en zadeldaken. U kunt vervolgens kiezen per type verblijf uit diverse productlijnen; Comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige.

Vier productlijnen

original_Douglas Comfort vision groot 680x680

Douglasvision Comfort

In de Douglavision Comfortlijn treft u onze comfortabele instapmodellen van zowel buitenverblijf als kapschuur. Deze modellen zijn eenvoudig uitgevoerd en zeer comfortabel geprijsd.

original_Douglas DHZ vision groot 680x680

Douglasvision DHZ

Dit seizoen introduceert Woodvision de Douglasvision doe-het-zelf-lijn. Deze nieuwe gunstig geprijsde lijn maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken.

original_Douglas Modulair vision groot 680x680

Douglasvision Modulair

De meest veelzijdige productlijn. Buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal afmetingen en erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden. Het is mogelijk om uitbreidingsmodules toe te voegen, waardoor een buitenverblijf of kapschuur kan worden uitgebreid in de breedte.

original_Douglas Prestige vision groot 680x680

Douglasvision Prestige

De Douglasvision Prestigelijn is een kwalitatief hoogstaande productlijn. Zeer zwaar uitgevoerd met staanders, ringbalken en schoren. Buitenverblijven Prestige worden uitgevoerd met dubbele boeidelen waardoor een decoratieve sierlijst ontstaat. De Prestigelijn is in te delen naar eigen wens en behoefte met behulp van grote diversiteit aan wanden.

Vind een dealer bij u in de buurt