Schuttingen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Woodvision. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien is het hout waar de schuttingen mee gemaakt worden, afkomstig van verantwoord gekapte bomen.

Voordat u begint met het plaatsen van de schutting is het goed om eerst nog even naar de feitelijke maat te kijken. De opgegeven maten van alle schuttingen zijn inclusief L-beslag (bevestingsmateriaal). Een scherm van 180x180 cm bijvoorbeeld, is in feite dus iets kleiner. De 180-maat verkrijgt u als u het L-beslag meetelt.

De mogelijkheden van schuttingen

U heeft keuze genoeg in houten schuttingen. Van Excellente schuttingen, zoals bijvoorbeeld de Elan schermenlijn of een schutting voorzien van lamellen, tot aan een recht toe recht aan plankenscherm…u kunt bij Woodvision alle kanten op.

Ook hebben wij een extra hoge tuinschutting in het assortiment zodat u nog meer van uw privacy kunt genieten. Bovendien kunt u kiezen voor tuindeuren als u bijvoorbeeld een achterom hebt, of voor tuinschermen om nog wat extra afscheidingen binnen uw tuin te maken.

Vind een dealer

Bij u in de buurt