Blokhutten

De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte.

Woodvision heeft verschillende basismodellen. U heeft de keuze uit een blokhut met puntdak of lessenaarsdak, een rechthoekige blokhut of een hoekmodel blokhut. Kies de blokhut die bij uw huis en tuin past.

Bijna elk type blokhut is in verschillende afmetingen verkrijgbaar dus altijd passend bij uw tuin en uw persoonlijke wensen. Heeft u de blokhut alleen nodig als bergruimte, voor bijvoorbeeld tuinstoelen en tuingereedschap, dan is een kleine blokhut een goede keuze. Wilt u een luxere uitstraling en meer ruimte dan is een blokhut met luifel misschien wel de ideale oplossing. Ook kunt u met een andere deur, dubbele deur of een ander raam de uitstraling van de blokhut aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Gecertificeerd hout, eventueel drukgeïmpregneerd.

Welke houten blokhut u ook kiest, een houten blokhut is gemaakt van gecertificeerd hout. Bovendien worden de blokhutten zo u wilt verduurzaamd (ook wel drukgeïmpregneerd genoemd). Zodat u jarenlang plezier zult beleven aan uw blokhut.

Vind een dealer

Bij u in de buurt